wtorek, 16 czerwca 2015

Wegańskie drożdżówki z rabarbarem i marcepanem pod niezwykłą kruszonką.

Nim się obejrzymy rabarbar pójdzie w zapomnienie. Na stół wkroczą kolejne warzywa i owoce sezonowe, ale zanim to nastąpi zachęcam do upieczenia poczciwych drożdżówek nadziewanych rabarbarem i marcepanem z niezwykłą kruszonką! 
Pyszotka! 

Przepisu na te pyszne ciacha szukajcie u mnie na blogu. ZAPRASZAM POD NOWY ADRES! 


6 komentarzy:

  1. Czy obowiązkowo trzeba się logować pod nowym adresem? Wyskakuje mi wyłącznie okno do logowania...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie, oczywiście, że nie! Było źle podlinkowane. Już poprawiłam.

      Usuń
  2. takie domowe nie mają sobie równych!

    OdpowiedzUsuń
  3. Przepysznie wyglądają Twoje drożdżówki! Drożdżówki letnie uwielbiam w każdej postaci czy to rabarbar, czy to truskawki czy też jagody - każda wersja jest smaczna! I muszę się pochwalić, że jako facet nauczyłem się też je przygototywać i wychodzą mi całkiem całkiem smaczne - z twojej propozycji też skorzystam

    OdpowiedzUsuń
  4. Aaaaa, no to wpadłam, zamiast się szykować powolutku do spania to ja się zaraz ubieram i lecę do sklepu po rabarbar i marcepan :D Bardzo dawno nie jadłam drożdżówek w ogóle, a takich domowych to chyba całe wieki. Na śniadanko jutro do pracy będą jak znalazł o ile ich wcześniej moi domownicy nie spałaszują ;) Serdecznie Cię pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  5. Witam jak mi kiedyś wegańskie jedzenie nie podchodziło tak się to teraz zmieniło i polubiłem tę kuchnię. Drożdżówki wyglądają naprawdę dobrze i szczerze chyba sobie wykorzystam ten przepis w nie długim czasie. Mam nadzieję, że mi posmakują jak cała wegańska kuchnia, którą po prostu uwielbiam.

    OdpowiedzUsuń