czwartek, 11 czerwca 2015

Pieczone szparagi, marchewki i rzodkiewki z kalafiorowym sosem Alfredo!

Szparagi niebawem znikną, zastąpią je kolejne warzywa sezonowe, a tymczasem zachęcam do przygotowania sobie takiego lunchu, obiadu czy kolacji. 
Pieczone, wiosenne warzywa z pysznym kalafiorowym sosem Alfredo! 
Mniam.
Po przepis zapraszam na moją nową stronę pod tym samym tytułem: HELLO MORNING! (klilk) 




3 komentarze:

  1. Link niestety nie prowadzi do strony, a do wordpressa :(

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. naprawiłam, mam nadzieję, że teraz zadziała :)

      Usuń
  2. Witam ja muszę napisać, że bardzo lubię jednak potrawy, w których skład wchodzi mięso i inne takie cięższe potrawy. Bardzo mi się podoba jednak, że ludzie starają się żyć i jeść zdrowo. Myślę jednak, że ten przepis wyjątkowo wypróbuję, ponieważ są tu prawie wszystkie składniki, które lubię. Pozdrawiam i życzę wielu następnych sukcesów.

    OdpowiedzUsuń