środa, 10 czerwca 2015

Daktylowo-imbirowe batoniki z amarantusem i masłem orzechowym

Batoniki, które prezentuję w dzisiejszym poście zachwyciły mnie totalnie. Są jednymi z lepszych, jakie jadałam w całym swoim życiu. Po prostu pyszne.
Mam nadzieję, że tym przepisem zacznę na blogu małą batonową przygodę i jeszcze opublikuję dla Was niejeden przepis na taką zdrową przekąskę. 

Przepis znajdziecie na nowej stronie Hello Morning, na którą serdecznie zapraszam! 



6 komentarzy:

  1. Fajne batoniki, zapisuję do wypróbowania:)
    Pozdrawiam!
    kornikwkuchni.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. 1. Swietny wpis :) Naprawde podzielam Twoje zdanie co do większości tresci, które umieszczasz na swoim blogu, pewnie to właśnie z tego powodu tak często zagladam tutaj, na Twojego bloga :) Swietnie piszesz, naprawdę masz wielki talent, mam nadzieje, ze niedlugo będziesz o wiele bardziej znany, należy Ci się to :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kamilu, gdybyś bywał tu tak często, jak to deklarujesz - wiedziałbyś, że bloga pisze dziewczyna. Twoje zdanie "niedlugo będziesz o wiele bardziej znany, należy Ci się to" jest więc nie na miejscu, brzmi co najmniej fałszywie i nieelegancko:-(
      Czemu miał służyć ten komentarz?

      Usuń
  3. oj takie batony to coś dla mnie, na pewno nie skończyłabym na jednym :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Fajne zdjęcie. Chciałbym poznać przepis. W linku "zapraszam tutaj" jest jakiś błąd, bo mnie przynajmniej odsyła do logowania do panelu admina? na wordpressie. Na Twoim blogu .org przepisu nie ma.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ten przepis jest tez tutaj: http://maddy.przepisy.net/daktylowo-imbirowe-batony-z-amarantusem-i-czekolada/

      Usuń