niedziela, 1 marca 2015

Warsztaty kuchni roślinnej we Wrocławiu. Temat wiodący „Wegańska Wielkanoc”.


Wszystkich z Was, którzy chcieliby nauczyć się czegoś więcej na temat kuchni wegańskiej, dowiedzieć się, jak ja to robię, spotkać się z innymi pasjonatami smacznego roślinnego jedzenia i otrzymać trochę cennych rad, jak przygotować wegańską Wielkanoc, zapraszam 15.03.2015 do Wrocławia, gdzie poprowadzę warsztaty gotowania.
W menu znajdziecie m.in.:
- wytrawne cupcaki, jak z bajki
– pasta „bezjajeczna”
– aromatyczny pasztet z zielonej soczewicy z sosem chrzanowo-żurawinowym
– majonez roślinny
– sałatka z pieczonych warzyw
Słodkie:
– wegański sernik na zimno
– surowy mazurek
– babka drożdżowa/ babeczki drożdżowe z pomarańczą i rozmarynem
Wszystkie najważniejsze informacje, regulamin warsztatów i zapisy kierujcie na maila:
biuro@zakrzowska29.pl
Czas: 15.03.2015
Miejsce: Zakrzowska 29, Wrocław
Godzina: 14:30 – 18:00
Koszt 100 zł/osoba

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz