poniedziałek, 9 marca 2015

Pyszne wegańskie pulpety. Z tempehu i nerkowców.


Tytułowe pulpety są tak pyszne, a przy tym wartościowe i urocze, że żal ich nie przygotować? Chcecie przepis na najpyszniejsze wegańskie pulpety? Idealne z sosem pomidorowym i makaronem spaghetti? 
Zapraszam pod nowy adres mojego bloga Hello Morning! Przepis już tam jest! 



3 komentarze:

  1. Trzeba będzie spróbowac kiedyś tych pulpetów, ponieważ muszę przyznać, że wyglądają przepysznie. Jednak jeśli mam być szczery to osobiście wolę wersję z ziemniakami. Jakoś tak uważam, że te dwa skłądniki to najlepsze połaczenie. Do tego jakaś zdrowa sałatka i człowiek jest najedzony do syta.

    OdpowiedzUsuń
  2. Ostatnio robiłam pulpeciki jaglane, tych też chętnie spróbuję:)

    OdpowiedzUsuń