poniedziałek, 23 marca 2015

Pasztet z zielonej soczewicy i suszonych pomidorów. Idealny na zbliżające się Święta


Pyszny i aromatyczny. Musicie go spróbować. 

Przepis znajduje się na mojej nowej stronie i tam go szukajcie!

8 komentarzy:

  1. prezentuje się naprawdę pysznie!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję bardzo i zapraszam do wypróbowywania ;)

      Usuń
  2. Z chęcią bym uskubnęła go na bułeczkę. Ja pasztetów nigdy nie robiłam, ale ostatnio wszędzie mi się w oczy i postanowiłam, że zrobię na Wielkanoc jakiś :) Myślałam o takim tradycyjnym, mięsnym, ale ja za mięsem nie za bardzo więc z chęcią wypróbuję Twój przepis ;) Doczytałam, że piekłaś w foremkach na muffinki, miałam ten sam pomysł, ale nie wiedziałam czy takie paszteciki dadzą radę :) Jak długo piec takie "muffinki"?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Myślę, że około 15 - 20 minut. Muszą być zwarte i zarumienione. Pamiętaj, że po wystudzeniu trochę gęstnieją.:) Powodzenia! :)

      Usuń
  3. Bardzo fajny blog. Jesteśmy zafascynowani:) Życzymy powodzenia i dalszych sukcesów w prowadzeniu bloga!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję pięknie! W takim razie zapraszam pod nową odsłonę - www.hello-morning.org ;) Pozdrawiam, M.

      Usuń
  4. Pycha, aż chciałoby się samemu spróbować i ugryźć monitor;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie polecam! monitor chyba nie grzeszy wartościami odżywczymi, ale zachęcam do pieczenia!:)

      Usuń